.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Dok administratori i urednici ovog foruma nastoje da obrišu ili izmene bilo koji dostupni materijal što je brže moguće, nemoguće je pregledati svaku poruku. Prema tome, na Vama je da znate da sve poruke poslate na ove forume iskazuju stavove i opredeljenja autora, nikako administratora, urednika ili webmastera (osim, naravno, poruka poslatih lično od ovih ljudi) i od sada se obavezujete uslovima.

Slažete se da ne šaljete nikakve pogrdne, nepristojne, vulgarne, klevetničke, odvratne, preteće, seksualno-orjentisane poruke ili bilo kakav materijal koji može narusiti bilo koje od korisničkih pravila. Postupajući drugačije, možete biti odmah i trajno isključeni (i Vaš internet provajder će biti obavešten). IP adrese svih poruka su sačuvane za pomoć u slucaju neprimene ovih uslova. Slažete se da webmaster, administrator i urednici ovog foruma imaju pravo da obrišu, izmene, pomere ili zatvore svaku temu u svako doba ako to smatraju potrebnim. Kao korisnik slažete se sa svim informacijama koje ste prethodno uneli i one ce biti sačuvane u bazi podataka. Da ove informacije ne budu objavljene ni jednoj trećoj osobi bez Vašeg dopuštenja webmasteru, administratoru i urednicima, oni se ne mogu se držati za odgovorne za bilo koji od hakerskih napada koji mogu preuzeti podatke koji mogu dovesti do neprilika.

Ovaj forum koristi cookies da bi sačuvao informacije na Vašem kompjuteru. Ovi cookies fajlovi ne sadrže ni jednu od informacija koju ste iznad ubacili, oni služe samo da upotpune bolji izgled strane. Email adresa se koristi samo za potvrdu vaših podataka registracije i šifre.

Kada kliknete na dugme za registraciju ispod, slažete se i obavezujete se sa svim ovim uslovima.
PRAVILA FORUMA

Ova pravila se moraju postovati, bicete kaznjeni ako ih prekrsite

1.Ukoliko zelite da postavite temu na forum morate da vodite racuna gde i kako postavljate temu, jer ce Admini ovog foruma biti zaduzeni da brisu teme koje nisu na svoje mesto, i koje nemaju adekvatan sadrzaj.

2.Clanovi ne smeju vredjati jedni drugi jer ce svaki takav biti sankcionisan i u krajnjoj meri banovan sa foruma!

3.Pozeljno bi bilo da postavljate avatar, i potpis, avatar i slika u potpisu pozeljno je da budu sto manje ... Da se ne bi sirio forum, i da bi preglednost naseg foruma bila sto bolja

4.Na forum izbegavajte da kao post ostavljate samo Smesak, ili jednu rec jer ce svaki takav post biti izbirsan od strane administratora !

5. Molim clanove da postavljaju vesti na srpskom jeziku, tj da se trude da prevedu, moderatori i administratori su duzni da isprave post tako sto ce prevesti dati text!

6. Ukoliko sa clanovima zelite da pricate nesto sto nije vezano za temu, ne radite to ovde, zato imate prrivatne poruke, i chatbox, tako da je preporucljivo da ne pricate nista sto nije vezano za temu na forumu.

7. Najaktivniji clanovi imace reputaciju i SN Novac!

8. NE REKLAMIRAJTE FORUM PRIVATNIM PORUKAMA !Svaki član može da Vas prijavi radi toga

9. Zabranjeno je spamovanje u temama koje za to nisu određene!

10. Ako se član opomene četiri puta, posle četvrte opemene sledi ban!

11. Za privatne poruke, potrebno je 15 postova.

12. Svi članovi koji imaju manje od 200 postova ne mogu prisupiti odeljku za preuzimanje bilo čega (serije, filmvoa, muzike itd.).

13. Zabranjeno je menjanje korisničkog imena zato što neki članovi konstantno menjaju korisničko ime. Pre registracije, dobro razmislite jer se od danas neće više menjati.

14.Sakupljate novac tako što ste aktivni na forumu i tako što pišete postove

15.Zabranjeno je postavljanje warez linkova(Torrent, rapidshare, mediafire, itd)

Zabranjen je DP(Double post), tj. post za postom.Postoji opcija edit

Ova pravila MORATE postovati