Dobrodosli na prvi Balkanski forum o tv novelama.

.


Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Sinopsis,uloge i elenco taj Ned Avg 07, 2011 10:39 pm

Perro amor

avatar
Administrator
Administrator

Оригинални назив:La fuerza del destino
Препознатљиво и каo:Moc sudbine
Жанр:драма
Формат:теленовела
Издавачка кућа:Телевиса
Сценариста:Марија Заратини, Клаудија Велазко
Режисер:Бенхамин Кан
Улоге:Сандра Ечеверија
Давид Сепеда
Лаиша Вилкинс
Габријел Сото
Летисија Калдерон
Земља порекла :Мексико
Језик:шпански
Број епизода:102

Прича почиње када се 14-годишњи Иван са мајком Алисијом врати у родни град - Аламос, Сонора. У граду живи и његов отац Хуан Хаиме Мондрагон, моћан и богат бизнисмен који га не признаје за свог сина. Алисија, која чува тајну о свом пореклу, бива принуђена да прихвати посао као служавка у кући породице Ломели Куријел, где осим доња Карлоте, њене кћерке Лукресије, зета Херарда, живе и две девојчице: малолетна Марипаз и мала Лусија. У кући ове богате породице, Иван помаже у свему што може и захваљујући својој интелигенцији наставља да студира уз несебичну помоћ доња Карлоте.
Пет година касније, Марипаз се враћа из иностранства и одлучује да започне игру завођења. Иван осећа атракцију према младој заводиници, док она, неозбиљна и каприциозна одлучује да га заведе због забаве. Не обраћајући пажњу на последице, остаје трудна.
Скандал у породици је огроман, толико велики да Лукресија, Марипазина мајка наређује да младић добије батине. Током туче, један од нападача умире и за то убиство окривљен је Иван. На његову несрећу у исто време умире му и мајка која је постала жртва абортуса. Повређен и збуњен, одлучује да илегално оде у САД.
Током наредних једанаест година живи и ради у Лос Анђелесу где и упознаје Ентонија Мекгерија који постање његов заштитник али и човек који га усваја и мотивише да се врати у Мексико, али не само да би водио пословне преговоре, већ како би се суочио са прошлошћу. Много интрига и изненађења очекује Ивана када се врати у Сонору, између осталог и то да је син који је Марипаз родила мистериозно нестао истог дана када се и родио. Једно од најнапетијих признања биће и Лусијино, млада психолошкиња пуна врелина која га је волела у тајности од малена, нешто што Иван није могао ни сањати.
Снага судбине временом ће ставити све на своје место. Тако ће, Иван и Луција заједно открити лојалност, поштење и истину али наћи и љубав захваљући снази судбине.

http://prevodi-serija.forumr.net

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu